Курси валют → Купівля Продаж
USD 1 Долар США 39.82 39.8
EUR 1 Євро 42.8 42.35
RUB 1 Рос. рубель 0 0
УКР
назад
Курси валют
Кредити
Іпотечний калькулятор
Головна»Кредити»150000 гривень

Кредити 150000 грн в Україні

Регіон: Вся Україна змінити

На ринку фінансових послуг зараз маса пропозицій по кредитах на 150000 грн в Україні. Щоб заощадити Ваш час на пошук відповідного кредиту, ми зробили добірку надійних фінансових організацій, де можна отримати гроші на вигідних умовах. Порівнюйте ставки, терміни і суми, і подавайте заявку онлайн.

Кредити
Сума, грн
Термін, днів
Спосіб отримання
очистити форму
Немає пропозицій по заданих параметрах.

Выгодные предложения

Рекомендуємо
Сума кредиту
100 – 20 000 грн
Умови кредиту
Термін
1 – 65 дн
Вік
18 – 85 років
Час відповіді
8 хв
Отримати кредит
на карту
готівкові
на рахунок
QIWI гаманець
Електронний гаманець
чужа карта
Webmoney
В офісі
Без відвідування офісу
Вибір користувачів
Сума кредиту
500 – 15 000 грн
Умови кредиту
Термін
3 – 30 дн
Вік
18 – 70 років
Час відповіді
7 хв
Отримати кредит
на карту
готівкові
на рахунок
QIWI гаманець
Яндекс Гроші
Електронний гаманець
чужа карта
Webmoney
В офісі
Без відвідування офісу
Вибір порталу
Сума кредиту
100 – 50 000 грн
Умови кредиту
Термін
1 – 180 дн
Вік
18 – 70 років
Час відповіді
15 хв
Отримати кредит
на карту
готівкові
на рахунок
Електронний гаманець
В офісі
Без відвідування офісу

Де оформити кредит на 150000 грн: в банку або МФО

Вибір виду фінансової установи - перше питання, яке варто вирішити, якщо вам потрібна велика сума. В Україні кредити населенню видають банки і МФО. У цих організацій є свої плюси і мінуси.

Плюси кредитування в банку:

  • Невелика процентна ставка. Сумлінним і надійним клієнтам, а також учасникам зарплатного проекту банки пропонують кредити з невисоким відсотком.
  • Довгий термін погашення. Як правило, великі суми видаються на термін до 5-7 років. Це дозволяє клієнту поступово виплачувати борг невеликими сумами, які не б'ють по бюджету.
  • Наявність фінансових продуктів практично під будь-який запит: кредитні картки, споживчі позики, заставні кредити та ін.

Основний мінус - довга процедура оформлення договору з наданням великого пакету документів. Причому багато кредитів до 150000 грн в банку тягнуть додаткові витрати на страхування життя і здоров'я. Крім цього, банки неохоче співпрацюють з особами з поганою фінансовою історією і пред'являють жорсткі вимоги до потенційних клієнтів.

Плюси кредитування в МФО:

  • Спрощена процедура оформлення договору. Отримати гроші можна вже через 15-30 хвилин після подачі заявки.
  • Отримання позики без довідок. Для оформлення невеликих кредитів не потрібно підтвердження доходу і зайнятості - досить тільки паспорта.
  • Відсутність жорстких вимог до клієнтів. Взяти кредит до 150000 грн в Україні можна без офіційного працевлаштування і з поганою фінансовою історією.
  • Можливість оформлення договору Дистанційно. Не потрібно йти в офіс компанії - всю процедуру від заявки до отримання коштів можна пройти онлайн.
  • Безперебійна робота онлайн-сервісів МФО. Багато компаній видають кредити до 150000 гривень цілодобово в Україні – заявку можуть розглянути і схвалити навіть вночі.

Мінуси: підвищена ставка і короткий термін кредитування. Також варто враховувати, що більшість МФО спеціалізується на невеликих позиках. Тому якщо вам потрібно взяти кредит на 150000 гривень, то компанія може запросити додаткові гарантії вашої платоспроможності: довідку про доходи або заставу.

Підбити підсумок. Банківський кредит вигідний в наступних випадках:

  • якщо потрібна велика сума;
  • якщо ви хочете повертати борг невеликими платежами;
  • якщо у вас позитивна фінансова історія.

Позика в МФО підходить:

  • якщо вам терміново потрібні гроші;
  • якщо у вас немає офіційного працевлаштування;
  • якщо у вас низький кредитний рейтинг;
  • якщо вам потрібна невелика сума.

У будь-якому випадку при виборі виду кредитної установи важливо керуватися своїми фінансовими можливостями і цілями. Великі суми вигідніше брати в банках - але в цьому випадку доведеться чекати кілька днів і надавати документи. У МФО оформити кредит простіше і ймовірність схвалення значно вище (90%), але умови будуть жорсткіше.

Як отримати кредит в банку

Перед зверненням до банку потрібно ознайомитися з вимогами обраної установи. На кредит можуть розраховувати люди з постійним заробітком. Наявність офіційного працевлаштування теж є обов'язковим пунктом. Важливо також відповідати критеріям віку: як правило, більшість банків видають кредити особам з 21 до 70 років.

Залишити заявку можна на сайті або в офісі установи. Її розгляд триває 1-2 дні, але в деяких випадках може затягнутися до тижня – все залежить від запитуваної суми, наданих документів і фінансової історії клієнта.

Після отримання позитивного рішення потрібно прийти в офіс банку - пред'явити оригінали документів і підписати договір. Сума перераховується на рахунок вже в день підписання договору.

Важливо враховувати, що банки ретельно перевіряють потенційного клієнта на предмет його фінансової спроможності. Для того, щоб взяти кредит на 150000 грн онлайн, буде потрібно підтвердження рівня зарплати і працевлаштування. Додатковою або альтернативною гарантією виплати боргу для банків може стати і застава.

Як взяти кредит в МФО

У мікрофінансової організації отримання кредиту - більш проста і швидка процедура:

  1. Заповніть заявку онлайн. Вам буде потрібно тільки паспорт, в деяких випадках – ІПН або додаткові документи, що підтверджують особу. Довідок про дохід не потрібно.
  2. Дочекайтеся рішення. Зазвичай відповідь приходить вже протягом 30 хвилин.
  3. Підтвердить згоду на підписання договору за допомогою коду з смс.
  4. Отримайте гроші на зазначені в анкеті реквізити. Кредити на 150000 гривень в МФО видаються готівкою, на карту, банківський рахунок і електронні гаманці.

Як бачите, всю процедуру можна пройти дистанційно, без довідок і відвідування офісу організації. Все, що вам потрібно – це доступ в інтернет, платіжні реквізити, паспорт і телефон.

Важливо враховувати, що велику суму отримати трохи складніше, особливо, якщо ви вперше звертаєтеся в МФО. Організація може зажадати додаткові документи, що гарантують вашу фінансову спроможність. При відсутності довідок є альтернативний варіант-оформлення кредиту під заставу нерухомості або автомобіля. Але і тут варто враховувати, що МФО видають суму, що не перевищує 70-80% від вартості застави.

Як підібрати кредит 150000 гривень онлайн

Велика кількість фінансових продуктів від банків і МФО розширює вибір, але в той же час ускладнює пошуки найбільш вигідної пропозиції. Саме тому ми пропонуємо вам ознайомитися з підбором кредитів на 150000 грн в Україні на нашому порталі.

Завдяки нашому сайту ви зможете:

  • порівняти фінансові продукти і вимоги банків і МФО, і швидко зробити вибір;
  • подати заявку онлайн;
  • отримати гроші в короткі терміни на вигідних умовах.

У нашій добірці Ви завжди знайдете актуальні пропозиції від кредитних організацій. У список входять тільки надійні і перевірені МФО і банки, що діють відповідно до законодавства України - так що не варто хвилюватися про прозорість роботи тієї чи іншої установи.

Закрыть
Заберіть свою позику!
Позика від 500 гривень, з будь-якою кредитною історією! Перша позика під 1.9%, тільки сьогодні!